top of page
New Growth

Investerare

Vill ni vara med och investera i en framtidssäkrad affärsmodell och samtidigt bidra till en hållbar omställning i byggbranschen?

Vi söker efter investerare som delar våra värderingar. Läs mer nedan

Varför investera i TenC?

Vill ni vara med på en spännande tillväxtresa i ett framtidssäkrat byggbolag? Vi befinner oss i uppstarten och bygger sakta men säkert upp vårt erbjudande. Vi har identifierat stora potentiella möjligheter i att fullt ut anamma den cirkulära affärsmodellen i dagens byggsektor. Vi har en gedigen erfarenhet av att driva stora byggprojekt och har idag kompetensen och kraften att ta oss ann stora och små projekt tillsammans med våra partners.

Vilka är ni?

Vi tror att ni är intresserade av ett långsiktigt åtagande där ni eftersträvar delaktighet och premierar långsiktigt stadig stigande avkastning framför utdelningar på kort sikt. Ni är engagerade och kan bidra med er kompetens där en fördel finns om ni har tidigare erfarenhet av cirkulära affärsmodeller, digitalisering eller byggverksamhet i allmänhet.

Om detta låter intressant får ni mer än gärna kontakta oss via kontaktformuläret eller via mail direkt till jakob.tengvald@tenc.se 

Vi återkommer då med mer information och tar ett första inledande samtal.

Vill ni också ta steget mot cirkulära och ekologiska projekt? Kontakta oss för en dialog idag

TenC Aktiebolag

Organisationsnummer: 559311-1130

E-post: hej@tenc.se

Telefon: 010-424 71 30

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page