top of page
Teamwork

Jobba med oss

Delar du våra värderingar och vill vara med på en spännande resa och samtidigt göra gott för vår planet och samhälle? 

Läs mer här vilka personer och kompetenser vi söker just nu

Vilka kompetenser söker vi idag

Data-ninja

Montage-geni

Strategisk inköpsmästare

Organiserings-proffs

Projekteringsledar-experten

Super-Säljaren

Varför jobba hos oss?

Vårt erbjudande till dig är att följa på resan i uppstartsskedet i ett värderingsstyrt bolag som är här för att utmana normer och branschen i stort. Vägen till framgång kommer inte att vara spikrak och den kommer garanterat att sätta oss på prov. 

Du kommer att få lära dig om cirkulärt byggande och vara med i en spännande process att utveckla Sveriges första cirkulära byggbolag, där vi både kommer att arbeta med arbetssätt, byggsystem och digitala hjälpmedel.

Vi har som målsättning att vara en liten och tight organisation med hög grad av öppenhet, vänlighet och involvering där målsättningen är att varje dag ska inspirera och bjuda till mycket mycket skratt och glädje. 

Vem är du?

Du brinner för långsiktiga samarbeten och tror på att involvering är en framgångsfaktor. Hållbarhet i form av ekologisk, ekonomisk och social är en stor drivkraft som navigerar dig i både i yrkeslivet och privat där du vill vara med och bidra till en positiv förändring. Du vågar utmana invanda beteenden och gamla tankesätt. 

Du vill självständigt driva ditt arbete i dialog med dina kollegor i organisationen och samarbetspartners. Du är en analytisk person som noggrant och systematiskt utför ditt arbete. Du är duktig på att prioritera, följa upp och genomföra aktiviteter.

Som person är du nyfiken och prestigelös. Du är strukturerad och bra på att hitta lösningar samt har en förmåga att prioritera för att nå uppsatta mål och deadlines. Att agera i ett företag i förändring ger dig energi.

Nyfiken på att höra mer?

Kontakta oss för att höra mer om arbetsuppgifter i respetive roll. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vill ni också ta steget mot cirkulära och ekologiska projekt? Kontakta oss för en dialog idag

TenC Aktiebolag

Organisationsnummer: 559311-1130

E-post: hej@tenc.se

Telefon: 010-424 71 30

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page